dimecres, 19 de maig del 2010

En marxa per anar endevant.

Benvinguts a aquest Bloc creat amb la finalitat de fer conèixer publicament la situació d'abandonament i precarietat dels veïns de les urbanitzacions catalanes, que no reben prous ajudes ni recolzament dels ajuntaments del municipi al que pertanyen, ja siguin públiques o privades, i del qual tan sols reben silenci i ignorància continuades.

Unes urbanitzacions deficitàries i plenes de carències i males gestions municipals, que pertanyen a ajuntaments que només miren pels ciutadans del nucli urbà, oblidant que els veïns de les urbanitzacions paguen els seus impostos o encara més que la resta de conciutadans del municipi, rebent menys serveis i beneficis que la resta.

Us convidem a tots els afectats d'aquest menyspreu, pariticipeu i opineu en aquest Bloc, on farem plausible aquestes realitats catalanes. Acompanyeu-nos en aquest camí que amb aquest article comença.

No dubteu en enviar-nos quelcom que vulgueu publicar a uimcatalanes@gmail.com

2 comentaris:

Albert ha dit...

Una excel.lent iniciativa que ens ha de ajudar a tots els que estem en les mateixes situacions i poder compartir sol.lucions i experiències.

Pungoles opina ha dit...

Una iniciativa genial, i em prenc la llibertat de linkar algunes de les notícies en el nostre Bloc que us convido a visitar a www.pungolesopina.blogspot.com