dijous, 4 de novembre del 2010

L'Ajuntament assumeix els serveis públics de tres urbanitzacions de Vilafortuny

L'Ajuntament de Cambrils ha recepcionat recentment tres urbanitzacions de Vilafortuny, que són Mas de'n Bosch, Mas Clariana i Quatre Camins, abans gestionades per un administrador de finques. Amb aquest traspàs, el consistori passa a fer-se càrrec dels serveis urbanístics de les urbanitzacions, com són l'aigua, el clavegueram, l'enllumenat, la recollida i el tractament d'escombraries, la neteja viària i el corresponent manteniment de les zones de domini públic.

Per aquests motius, l'Ajuntament ha fet un concurs públic per contractar una empresa de jardineria i mantenir en bones condicions diferents parcel·les que són de titularitat municipal. Algunes d'elles estan actualment plenes d'herbes, el que fa que alguns veïns hagin expressat les seves queixes al consistori, així com també a Revista Cambrils Diari Digital. "Hi ha fins i tot un parc infantil al que no es pot accedir perquè està envoltat de matolls", deien. El regidor de Medi Ambient, Joan Mas, sobre aquest aspecte assegura que se solucionarà molt aviat perquè l'empresa de jardineria ja està adjudicada i només resta signar el contracte. Una vegada estiguin tots els tràmits llestos, "els jardiners començaran a treballar en el manteniment d'aquests solars perquè les condicions siguin òptimes".

Urbanitzacions descuidades

A finals del mes de març, un dels veïns de la urbanització Mas Clariana va denunciar públicament l'estat que presentava el parc del pinar d'aquella zona, plena de brutícia i residus, quan era encara gestionada per un administrador de finques privat. Revista Cambrils Diari Digital publicava la notícia i només una setmana després, l'Ajuntament netejava el parc tot i que carregant el cost econòmic a aquesta empresa.

El passat 7 d'abril, segons expliquen els veïns de Quatre Camins, un parell de treballadors de la brigada municipal van anar a la seva zona a desbrossar herbes, "tot i que la situació no va canviar gaire". Aquest mateix matí, segons han assegurat, un tractor torna a remoure la zona per millorar aquells solars. Segons ha assegurat el regidor Joan Mas, es començarà a fer el manteniment d'aquestes urbanitzacions setmanalment a partir de meitats de juny.

Publicat per RCdigital

1 comentari:

Ferran Calvera ha dit...

Aquest és el camí a seguir. A Sant Antoni de les quatre urbanitzacions del municipi, tan sols Can Miret esta recepcionada. Dona la casualitat que la Junta de Can Miret es majoritariament membre de CiU, que és el partit que goberna a l' Ajuntament. Queda clar doncs que sense representació al Consistori dificilment podrem obtenir les mateixes avantatges.