diumenge, 10 d’abril del 2011

Les urbanitzacion ja no han de ser imposibles per la gent gran

Hi han noves iniciatives, com les que desenvolupen empreses com www.adaptarcasa.com que permeten a la gent que s'apropen a edats madures, conèixer si la seva llar està preparada per ells. Aquesta empresa, ens ha sorprés, amb la realització de informes d'accessibilitat que permeten saber quines modificacions o adaptacions calen per millorar l'habitabilitat de les cases, sigui quina sigui l'edat i mobilitat dels seus propietaris. ells mateixos ofereixen la realització de les reformes, encara que amb el seus informes també ho poden fer altres professionals.

Aquests serveis, acompanyats de serveis assistencials i de suministres comercials bàsics, faran que la gent que ha invertit vida i diners en les urbanitzacions de Catalunya, puguin romandre en les seves llars acompanyats dels seus records, solventant, poc a poc, les problemàtiques actuals.

Aplaudim aquestes iniciatives i convidem als emprenedors a seguir aquesta via sense desànim.

1 comentari:

Ferran Calvera ha dit...

Certament, la manca de mobilitat de la gent gran es un problema, i ho és més encara a les urbanitzacions, on sense cotxe quedes totalment limitat en els teus desplaçaments. He estat durant 10 anys membre de l' Associació Amics de la Gent Gran i conèc en primera persona els problemes de la gent gran que te dificultats de mobilitat. No solament a casa seva, si no fora.
Crec que els ajuntaments hauríen de crear una figura de "professional d' acompanyament" que facilités aquestes tasques cotidianes per als nostres vells.