dissabte, 2 d’octubre del 2010

Les urbanitzacions de Calafell tindran accés a Internet per banda ampla a través de wimax

L'Ajuntament de Calafell ha signat un conveni amb l'empresa proveïdora Iberbanda, SA, pel qual es permet proveir d'accés a Internet per banda ampla a través de radiofreqüència a les urbanitzacions del municipi. Donat que Telefònica no hi ha desenvolupat l'ADSL per mitjà de cable en aquestes zones, l'oferta que fa ara l'Ajuntament és fer arribar el servei mitjançant ones de ràdio (Wimax), sense haver d'obrir carrers. El conveni estipula la cessió que fa l'Ajuntament d'un espai on es troba el repetidor de l'avinguda Lituània, a Segur de Dalt, a l'empresa Iberbanda, on s'hi ha fet una instal·lació de ràdioenllaç i antenes parabòliques per a ampliar la cobertura d'internet al municipi.

A partir d'ara, els ciutadans d'aquestes urbanitzacions que vulguin captar el senyal d'Internet que s'ofereix des del repetidor es poden posar en contacte amb l'empresa, que els col·locarà gratuïtament una petita antena sempre si tenen una permanència mínima d'un any en aquest servei.

Per altra banda, des de l'Ajuntament també les gestions dutes a terme els darrers anys per a la milllora de la recepció de la TDT a Calafell. Al respecte, l'Ajuntament està pendent que la Generalitat iniciï els treballs al repetidor de Baronia de Mar.

Publicat per tinet.cat