dijous, 10 de juny del 2010

Les Pungoles Opina i Viu, un Bloc en plena pugna

Les Pungoles és una urbanització del Vallès, dels municipi de Sant Antoni de Vilamajor i de Sant Pere de Vilamajor, que ha creat un Bloc on fa pública la seva lluita i manté viva una urbanització com les nostres, que no rep el que li toca i el que li cal.

El seu Bloc parla de les diferents deficiències i virtuds de la seva urbanització, i com és de dura la seva lluita constant amb els seus consisteris. Una lectura i seguiment més que recomanat i que ens serveix a nosaltres de referència. Us hem linkat la seva adreça aquí i en el nostre llistat de Blocs


Enhorabona per l'iniciativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, molts ja em coneixeu, sóc el Ferran Calvera, he estat membre de la Junta d' Alfou fin el mes d' abril. Malgrat ja no formo part de la Junta, segueixo portant la pàgina de la urbanització.Lamentablement la pàgina no es gaire visitada i potser gràcies a aquest blog podem donar vida veinal a les urbanitzacions de amdues urbanitzacions.És important tenir un canal de comunicació entre els veïns, una manera de comentar problemes comuns i potser solucions.
Felicitar per tant a l' equip d' aquest blog per la iniciativa i en especial al Israel que ha estat la persona amb la que he tractat aquest tema.
Simplement convidar-vos a tots a participar-hi.

Ferran