dijous, 14 d’abril del 2011

Els blocs com instruments de relació entre veïns de les urbanitzacions

Les reds socials, i en especials els Blocs, s'estan convertint gradualment en un instrument de comunicació entre les urbanitzacions aillades i mancades de recursos suficients per establir altres vies d'informació eficients. Exemples com Les Pungoles amb el seu Bloc, i Sant Julià d'Alfou amb els seu Bloc de PUSA, al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, o la Urbanitzacio Rio Park Mutxamel a Alacant amb la seva plataforma, ens apropen a aquesta realitat que us fem arribar i que ens mostra una nova utilitat de les plataformes socials i internet.

En aquests Blocs, els veïns poden mostrar les seves opinions i estar més ben informats que abans, i alhora accedeixen a documets i convocatòries de forma més senzilla.

Grans iniciatives per solventar grans problemes!!

1 comentari:

Ferran Calvera ha dit...

Dons es veritat, a Sant Pere i Sant Antoni estem de sort per què tenim forces Blogs on els veïns de les urbanitzacions poden fer les seves aportacions i demanar allò que creuen necesari per a la seva urbanització. Els Blogs actuen també com a servei públic d' informació. Si comparem els Blogs de Les Pungoles i el del PUSA veurem clarament que el volum d' informació que diariament mostren, és molt més important que el del web del mateix Ajuntament. Això fa que pensar, certament.