dijous, 28 d’octubre del 2010

Sentmenat, Castellar i Sabadell demanen celeritat en la construcció del Quart Cinturó

Els alcaldes de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat van reclamar ahir al Ministeri de Foment que tingui en compte les al·legacions que han presentat al traçat proposat per al Quart Cinturó. En una declaració conjunta, els tres alcaldes vallesans van demanar també al Ministeri de Foment que aquesta infraestructura viària es construeixi el més aviat possible

Front comú dels alcaldes de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat que ahir van coincidir a reclamar, de forma conjunta, que el Ministeri de Foment espanyol tingui en compte les al·legacions presentades al traçat del Quart Cinturó per preservar el màxim d'espais d'alt valor ecològic i que l'autovia s’allunyi dels habitatges de Can Canyameres i Pedra Santa.
A més, els tres alcaldes vallesans van reclamar una major celeritat en les obres de la B-40 i van acordar proposar al Ministeri de Foment que segregui el tram del Quart Cinturó fins a Granollers en dos subtrams i prioritzi les obres entre Terrassa i Sentmenat perquè es pugui executar l’obra al més aviat possible, doncs consideren que es tracta d'una via necessària per descongestionar el trànsit i alhora millorar les comunicacions amb l'entorn.
Sentmenat vol que la via s’allunyi cap al sud
Sentmenat també ha presentat al·legacions donant suport a la traça que plantegen els tres ajuntaments, amb especial interès en allunyar l’autovia al sud del municipi, el més lluny possible dels habitatges de Can Canyameres i Pedra Santa, ireforçar els enllaços previstos a l'alçada de la B-142, que, segons han manifestat els responsables municipals, han de facilitar la connexió amb el municipi i els seus polígons industrials.

Publicat per Sentmenat.com

divendres, 22 d’octubre del 2010

Neix PUSA a Vilamajor!!

Neix el PUSA (Partit d'Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor) i la seva web, com a partit polític alternatiu, en favor de les urbanitzacions del municipi de Sant Antoni de Vilamajor. Una iniciativa que haurien de sgeuir altres urbanitzacions de altres municipis per poder defensar amb més eficiència els drets i interesos dels seus veïns.
Des d'aquest Blog aplaudim la seva inciativa de millora i participació sense color polític i de forma proxima i humil.

divendres, 15 d’octubre del 2010

BICICLETADA STOP KARTING DIA 24/10/2010

La Plataforma STOP KARTING de Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor i Llinars celebrarà una BICICLETADA el proper dia 24 d'octubre del 2010.

dijous, 7 d’octubre del 2010

Els veïns de l'urbanització de AIGUAVIVA reclamen una rotonda en el seu accés

Degut a la reiteració d'accidents, els veïns de l'urbanització AIGUAVIVA reclamen des de fa temps una rotonda en l'accés principal a l'urbanització.

Per veure la notícia de l'ultim accident podeu clicar.

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Les urbanitzacions de Calafell tindran accés a Internet per banda ampla a través de wimax

L'Ajuntament de Calafell ha signat un conveni amb l'empresa proveïdora Iberbanda, SA, pel qual es permet proveir d'accés a Internet per banda ampla a través de radiofreqüència a les urbanitzacions del municipi. Donat que Telefònica no hi ha desenvolupat l'ADSL per mitjà de cable en aquestes zones, l'oferta que fa ara l'Ajuntament és fer arribar el servei mitjançant ones de ràdio (Wimax), sense haver d'obrir carrers. El conveni estipula la cessió que fa l'Ajuntament d'un espai on es troba el repetidor de l'avinguda Lituània, a Segur de Dalt, a l'empresa Iberbanda, on s'hi ha fet una instal·lació de ràdioenllaç i antenes parabòliques per a ampliar la cobertura d'internet al municipi.

A partir d'ara, els ciutadans d'aquestes urbanitzacions que vulguin captar el senyal d'Internet que s'ofereix des del repetidor es poden posar en contacte amb l'empresa, que els col·locarà gratuïtament una petita antena sempre si tenen una permanència mínima d'un any en aquest servei.

Per altra banda, des de l'Ajuntament també les gestions dutes a terme els darrers anys per a la milllora de la recepció de la TDT a Calafell. Al respecte, l'Ajuntament està pendent que la Generalitat iniciï els treballs al repetidor de Baronia de Mar.

Publicat per tinet.cat